Hoe werkt het?

Hoe werk het?

 

Je hebt een mooi schilderij gekozen, bijvoorbeeld van een meisje op een Flamingo. Prachtig! Maar het wordt nog veel mooier: Je kan dit Artwork laten personaliseren met een foto van je kind. Hieronder zie je hoe het werkt.

Bij je bestelling kun je de gewenste afdrukmethode selecteren, zoals Canvas, Hout, Plexiglas, Aluminium of Forex, je selecteert eenvoudig de gewenste maat waarop je de afdruk wil hebben.

Vervolgens kun je onderaan de keuzes een tekstje invullen (indien je een tekst op je schilderij wil hebben) zoals bijv. de naam van je kind of een mooi gedichtje.

Helemaal onderaan is er een button waarmee je een foto uploaden, waar wij mee aan het werk gaan. Zorg dat je een mooie scherpe foto uitzoekt of maakt, goed close gefotografeerd, net zoals de voorbeelden in de webshop.

Het is belangrijk dat de foto's goed geschikt zijn, hier valt of staat het eindresultaat mee!

Een schoolfoto is vaak prima, of een foto die dichtbij en buiten is gefotografeerd, dan heb je veel beter licht. Met een goede smartphone lukt dit vaak prima! Twijfel je, dan mag je meerder foto's naar ons sturen.

 

Nadat wij de foto hebben bewerkt en in het karaktertje van je keuze hebben gemonteerd, gaat het artwork naar je toe ter goedkeuring. Als je nog niet helemaal tevreden bent, dan passen we het ontwerp aan. Ben je tevreden? Dan horen we het van je en dan laten we het Artwork afdrukken op het materiaal en en de afmeting van je keuze. Uiterlijk 7 werkdagen later heb je het al in huis.

Stuur je een fotootje van het resutaat? Wij zijn zeer benieuwd hoe het bij je staat aan de muur!

 

PS. Je zult begrijpen dat je het werk niet kan retourneren. Het werk is speciaal voor jou gemaakt, met jouw foto's. Het kan niet meer aan iemand anders verkocht worden.