Akoestisch Behang

Show Filters

Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 26 resultaten wordt getoond

Het naadloze Akoestische Multi-behang van Funqy Wall Art is geen gewoon behang. Het is een naadloos behangsoort met een maximale printbreedte van 600 cm breed x 291 cm hoog uit één stuk. (groter op aanvraag ook mogelijk)

Wat maakt dit behang zo speciaal? Het geheim zit hem in de drie verschillende lagen polyester, die zorgen voor een unieke combinatie van eigenschappen: egaliserend, akoestisch en isolerend.

Het dikke behang met viltlaag (5 mm) verbetert de akoestiek van elke ruimte door geluidsgolven te absorberen en te isoleren. Een gecertificeerd bedrijf heeft onderzoek uitgevoerd naar de akoestische eigenschappen, waarvan je de resultaten kunt vinden in onze downloads.

Het egaliserende effect van Funqy Akoestisch MultiBehang zorgt ervoor dat oneffenheden tot 4 mm op de muur feilloos worden weggewerkt, ongeacht de ondergrond. Of het nu gaat om gips, een stenen muur of hout, het Akoestische multibehang past zich moeiteloos aan.

En alsof dat nog niet genoeg is, biedt Akoestisch Multibehang ook isolatievoordelen. De dikte van het materiaal zorgt ervoor dat warme lucht langer in de ruimte blijft hangen en koude lucht buiten blijft, wat resulteert in een comfortabeler en energiezuiniger interieur.

Bij het aanbrengen van Akoestisch Multibehang raden we aan om onze speciale behanglijm met meer plakkracht te gebruiken, zodat je een strakke, pluisvrije afwerking krijgt. Vergeet niet om rondom 5 cm extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt. Als je een beetje handig bent is het behang goed zelf te plakken, maar veel mensen huren een behang-professional in, het is vrij zwaar en ook nog uit één stuk. We hebben speciale behanglijm waar minder vocht in zit en die het zware materiaal goed kan vasthouden. Wij kunnen dit meeleveren.

Akoestisch Behang