N

Perfecte kwaliteit

N

Diverse materialen

N

Snel in huis

N

Ophangsysteem meegeleverd

Behangcirkel

Een mooie Behangcirkel laat een ruimte tot leven komen. Door te kiezen voor een cirkel van behang in plaats van rechte panelen of een volledige muurbedekking komt een afbeelding net even anders uit. De cirkel is een prachtige eye-catcher in je interieur, zonder te overheersen. Met deze vorm kun je alle kanten op om jouw ruimte de uitstraling te geven die je voor ogen hebt. 
Keuzestress? Mail een foto van je interieur naar [email protected], en we maken een gratis digitale impressie hoe de wandcirkel bij jouw thuis staat!

Gratis Keuzestress Service

Heb je keuzestress? Kun je niet kiezen welke afbeelding mooi zal staan in jouw interieur? Wij hebben daarom een gratis keuzestress service. Mail een goede foto van je kamer met de muur waar je een behangcirkel of wandpaneel op zou willen hebben, en geef aan over welke afbeeldingen je twijfelt. We maken een digitale impressie hoe de panelen bij jou thuis zullen staan. Dat kiest een stuk makkelijker!

Mail je foto naar [email protected]

Neem contact met me op!

  Deze Wall Art wil ik graag geprojecteerd zien op mijn muur:

  Surf Sundown volgfoto

  Welke Behangcirkel past in jouw interieur?

  Kies jij voor één grote cirkel als het meeslepende statement piece van je kamer of ga je liever voor meerdere kleine cirkels voor een speelser effect? Je interieur zegt iets over wie je bent en wat je wil uitstralen. Bij Funqy Wall Art vind je daarom vele verschillende ontwerpen, van de werken van de oude meesters tot botanische illustraties en van sprekende kleuren tot tijdloos zwart-wit. Haal bijvoorbeeld het gevoel van een tropische reis in huis met een jungle behangcirkel of één van de ontwerpen met vogels, waar je vervolgens met de rest van je interieurstyling je eigen twist aan kan geven. Je kunt er ook voor kiezen om je favoriete werk uit het museum voortaan elke dag te kunnen bewonderen, zoals de bloesems van Van Gogh of het Meisje met de Parel van Vermeer.

  Liever je eigen ontwerp op je muur?

  Heb je zelf een foto die een centrale plaats in je interieur verdient? Je kunt ervoor kiezen om jouw eigen foto door Funqy Wall Art af te laten drukken als behangcirkel. Door je eigen foto te gebruiken heb je gegarandeerd een unieke wanddecoratie die je nergens anders zult zien. De enige voorwaarde is dat de foto in hoge resolutie (liefst minimaal 3000×3000 pixels) beschikbaar is, zodat er geen details verloren gaan. Twijfel je of je foto geschikt is? Stuur hem gerust naar ons door. In sommige gevallen kunnen we de resolutie verbeteren of een filter toepassen waardoor de afbeelding alsnog geschikt wordt.

  Je kunt onze handige configurator gebruiken om je foto te uploaden, en mocht de resolutie niet geschikt zijn, krijg je meteen een melding. Je kunt hier je behangcirkel of wandpaneel helemaal naar je eigen smaak ontwerpen. Hier upload je eenvoudig je foto en kun je eventueel nog een tekst toevoegen, zoals een naam of een mooie quote, uiteraard in een lettertype naar keuze. Ben je helemaal tevreden met je ontwerp? Dan kun je het ontwerp vanuit de configurator bestellen en gaan wij ermee aan de slag!

  Verschillende formaten en materialen

  Jouw nieuwe behangcirkel kan bij Funqy Wall Art op maar liefst 8 standaard formaten worden afgedrukt: 40, 60, 80, 100, 120, of 145, 175 of 200 cm doorsnede. Bij onze standaard behangcirkel komt daar nog het formaat 200 cm bij. Uniek is dat wij de behangcirkels en wandcirkels uit één stuk aanbieden. Dit betekent dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over het op elkaar laten aansluiten van meerdere behangstroken!

  Tot slot kun je kiezen voor verschillende materiaalsoorten, passend bij jouw muur, persoonlijke voorkeuren en eventueel de frequentie waarmee je je interieur wil aanpassen. De door jou gekozen afbeelding printen we op het door jouw gewenste materiaal, bijvoorbeeld behang dat je eenvoudig kunt aanbrengen met behanglijm. Of kies voor ons zelfklevende behang, zodat je niet meer hoeft te behangen met lijm, met dit luxe materiaal kun je eenvoudig en bubbelvrij plakken, en je kunt het gemakkelijk herpositioneren. Je kunt er echter ook voor kiezen om de afbeelding op wandpanelen van Forex, Dibond of Carton Board te laten printen. Dit is een betere keus als je een grove muur hebt en is een praktische keuze wanneer je vaak van interieur verandert. Indien je hiervoor kiest hoef je je geen zorgen te maken over het ophangsysteem, deze wordt namelijk gratis meegeleverd.

  Klaar voor een nieuwe look?

  Al onze Behangcirkels worden op aanvraag gedrukt, via het concept Printing On Demand, op deze manier wordt er alleen materiaal verspild, en wordt er alleen gedrukt wat onze klanten bestellen! Onze aanpak betekent wel dat retourneren niet mogelijk is, tenzij er sprake is van een productiefout. Heb je echter last van keuzestress en vind je het moeilijk om in te schatten of een ontwerp goed zal staan binnen jouw interieur? Speciaal voor jou hebben we de gratis Keuzestress service in het leven geroepen. Mail een goede foto van de muur waar je de behangcirkel wil plaatsen naar [email protected], dan maken wij een digitale impressie voor je, zodat je precies ziet hoe het zal staan. We gaan graag voor je aan de slag!

  • Fantastische Kwaliteit
  • Uniek & gepersonaliseerd
  • Gratis Verzenden Vanaf €75,-
  • Gratis Ophangsysteem meegeleverd
  • Snel In Huis