N

Perfecte kwaliteit

N

Diverse materialen

N

Snel in huis

N

Ophangsysteem meegeleverd

Carton Board

Inclusief ophangmateriaal

Wil je een afbeelding laten printen op een stoer materiaal met een warme uitstraling? Kies dan voor Carton Board, het heeft een kartonnen sandwichconstructie met dubbelzijdige witte matte toplaag waar de print op wordt afgedrukt. Het materiaal is 10 mm dik, voor een extra robuuste uitstraling. Carton Board is geschikt voor binnen en is enorm sterk, het is dan ook niet te vergelijken met karton!

Je krijgt een handige ophangplaat meegeleverd, net als het bijbehorende haakje, schroefje, plugje en afstandhouders. Je kun zelf eenvoudig volgens de instructie de metalen plaat op de achterzijde bevestigen.

Carton Board paneel

– stoere, warme uitstraling
– supersterk
– matte finish
– indoor gebruik
– duurzame inkt
– intense kleuren
– dikte 10 mm
– honingraat kern
– inclusief bevestigingsmateriaal

Materialen

Gratis Keuzestress Service

Heb je keuzestress? Kun je niet kiezen welke afbeelding mooi zal staan in jouw interieur? Wij hebben daarom een gratis keuzestress service. Mail een goede foto van je kamer met de muur waar je een behangcirkel of wandpaneel op zou willen hebben, en geef aan over welke afbeeldingen je twijfelt. We maken een digitale impressie hoe de panelen bij jou thuis zullen staan. Dat kiest een stuk makkelijker!

Mail je foto naar [email protected]

Neem contact met me op!

  Deze Wall Art wil ik graag geprojecteerd zien op mijn muur:

  Surf Sundown volgfoto
  • Fantastische Kwaliteit
  • Uniek & gepersonaliseerd
  • Gratis Verzenden Vanaf €75,-
  • Snel In Huis
  • Gratis Ophangsysteem meegeleverd