N

Perfecte kwaliteit

N

Diverse materialen

N

Snel in huis

N

Ophangsysteem meegeleverd

Contentpagina – Te kopiëren

Hoi, ik ben Anouk! Grafisch Ontwerper en Beeldmaker en de drijvende kracht achter Funqy Wall Art.

Ik ben dol op het maken van mooie afbeeldingen, of het nu ontwerpen zijn, vormen, illustraties, schilderijen of foto’s. Ik ben een beelddenker, heb altijd plaatjes in mijn hoofd. En ben altijd op zoek naar mooie afbeeldingen om te kunnen toepassen in mijn andere passie: interieur.
Interieur, styling en binnenshuisarchitectuur komt via Funqy Wall Art samen met mijn passie voor vormgeving en design.

Samen met mijn team van professionals biedt ik de mogelijkheid om al je interieurwensen voor muurdecoratie te realiseren. Als ontwerper vind ik het geweldig om beelden samen te voegen tot iets unieks, als interieur-addict geef ik graag advies welke kleur, grootte of soms zelfs welke afbeelding mooi zal staan in jouw interieur. Mail gerust een foto van je interieur voor advies.

Samen met mijn team van professionals biedt ik de mogelijkheid om al je interieurwensen voor muurdecoratie te realiseren. Als ontwerper vind ik het geweldig om beelden samen te voegen tot iets unieks, als interieur-addict geef ik graag advies welke kleur, grootte of soms zelfs welke afbeelding mooi zal staan in jouw interieur. Mail gerust een foto van je interieur voor advies.

Bij Funqy Wall Art geen 13 in een dozijn, maar bijzondere en persoonlijke afbeeldingen, die je nergens anders ziet. Heb je zelf een idee voor een uniek werk? Vraag naar de mogelijkheden voor maatwerk.

Keuzestress? Mail een foto van je woonkamer en vertel waar je tussen twijfelt, dan maken we gratis een impressie hoe deze zullen staan bij jou thuis.

Neem contact met me op!

  Deze Wall Art wil ik graag geprojecteerd zien op mijn muur:

  Surf Sundown volgfoto
  • Fantastische Kwaliteit
  • Uniek & gepersonaliseerd
  • Gratis Verzenden Vanaf €75,-
  • Gratis Ophangsysteem meegeleverd
  • Snel In Huis