N

Perfecte kwaliteit

N

Diverse materialen

N

Snel in huis

N

Ophangsysteem meegeleverd

Junglebehang

Wil je Ben je op zoek naar een leuke basis voor de junglekamer voor je zoon of dochter? Funqy Wall Art heeft de leukste collectie Junglebehang voor kinderen. Maar junglebehang is natuurlijk niet alleen voor de kids. Wil je graag de sfeer van een oerwoud in huis halen maar zie je het niet zitten om voor een grote plantencollectie te moeten zorgen? Het effect van veel (tropische) kamerplanten kun je grotendeels ook in huis halen of juist versterken door het toepassen van junglebehang. Onze behangontwerpen zijn geïnspireerd door een aantal van de mooiste plekken op aarde en sluiten perfect aan op de botanische interieurtrend van nu en brengen zowel sfeer als een gevoel van rust in huis.

Funqy Wall Art heeft verschillende soorten Jungle behang.
Jungle behang voor de kinderkamer zoals Rainforest, en Vriendelijke Jungle Dieren, Dieren in de Jungle en Savannedieren.
Uiteraard is er ook voor de volwassenen een prachtige Jungle Behang thema collectie. Een aantal afbeeldingen zijn gevonden in musea, en al heel oud. Dat geeft juist zo’n mooie retro-vibe aan het behang. Zeker in zwart wit tinten doet dit behang het heel goed in de moderne interieurs van nu. Zie je een mooi jungle behang, maar passen de kleuren net niet bij je pasgeschilderde muur? Wij passen het behang kosteloos aan naar jouw kleurwens.

 

Gratis Keuzestress Service

Heb je keuzestress? Kun je niet kiezen welke afbeelding mooi zal staan in jouw interieur? Wij hebben daarom een gratis keuzestress service. Mail een goede foto van je kamer met de muur waar je een behangcirkel of wandpaneel op zou willen hebben, en geef aan over welke afbeeldingen je twijfelt. We maken een digitale impressie hoe de panelen bij jou thuis zullen staan. Dat kiest een stuk makkelijker!

Mail je foto naar [email protected]

Neem contact met me op!

  Jungle behang

  Junglebehang is geschikt voor allerlei verschillende interieurstijlen. Met een kleurrijk wandvullend behang met tropische planten en dieren kun je een kinderkamer op een stijlvolle manier opvrolijken. Je kunt er echter ook een heel andere kant mee op door een mooie cirkel van junglebehang in te zetten in een industrieel interieur, waarin zwart en rechte lijnen anders de boventoon zouden voeren. De toevoeging van groen helpt hier bij het creëren van balans zonder te overweldigen. Juist bij een interieur waar de basis stoer en industrieel is, heb je wat tegenwicht nodig met sfeervolle elementen, kleuren of behang. Junglebehang en botanisch behang helpen daar heel goed bij, zeker als je het combineert met echte planten en zachte materialen zoals plaids en kussens.

  Heb je een lichte interieursmaak, zoals bijvoorbeeld een Scandinavisch of Boho/ibiza interieurstijl, ook daar zorgt de toevoeging van botanische elementen zoals een jungle wandpaneel of botanische behangcirkel er voor dat je buiten bij binnen betrekt, en krijg je instant sfeer in huis. Denk maar eens aan het effect van een grote plant!

  Binnen de verschillende ontwerpen voor junglebehang zit je niet alleen aan groentinten gebonden. Wist je bijvoorbeeld dat er ook veel prachtige zwart-wit ontwerpen of pentekeningen van tropische bossen en planten zijn te vinden? Door de vele kanten waar je binnen dit thema op kan, is de botanische trend in vrijwel elk interieur toe te passen. Zoek je iets speciaals in het Junglebehang? Wil je bijvoorbeeld een speciaal dier laten terugkomen, zoals tropische vogels of een luipaard? We kunnen hiervoor maatwerk leveren, neem daarvoor contact met ons op via [email protected] en laat weten wat je zou willen.

  Verschillende vormen en materialen

  De jungle behangontwerpen van Funqy Wall Art zijn, net als alle andere ontwerpen in ons assortiment, beschikbaar in verschillende vormen en materiaalsoorten. Zo kun je kiezen voor wandvullend behang, maar ook voor één of meerdere behangcirkels, waarmee je een geheel ander effect kunt creëren. Verander je vaak van interieur of heb je een grovere muur die zich minder goed leent voor behang? Alle ontwerpen kunnen ook worden geleverd als wandcirkels op Forex, Dibond of Carton Board. Met het gratis bijgeleverde ophangsysteem kun je deze eenvoudig aan je muur bevestigen en gemakkelijk vervangen of verplaatsen wanneer je toe bent aan iets nieuws. Of als je gaat verhuizen, dan verhuist je wandcirkel gewoon met je mee.

  On Demand geprint junglebehang

  Alle wanddecoraties worden On Demand afgedrukt, dus schroom niet om contact met ons op te nemen voor vragen of specifieke verzoeken! Tegen een meerprijs is het mogelijk om van de standaardmaten af te wijken en jouw nieuwe jungle behangcirkel, wandpaneel of wandvullend behang in een ander formaat naar keuze te printen.

  Ook bij andere vragen helpen we je graag verder. Twijfel je bijvoorbeeld of een bepaald ontwerp of een bepaalde vorm wel bij jouw kamer past? Maak dan gebruik van onze Keuzestress Service. Als je ons een goede foto van je kamer stuurt, maken wij een impressie voor je waarin je duidelijk ziet hoe het junglebehang waar jij over twijfelt in deze ruimte zal staan. Pas wanneer jij tevreden bent over de vorm en het formaat van een ontwerp, printen wij het op het door jou gekozen materiaal en zorgen we dat het binnen 4-5 werkdagen jouw interieur kan komen versterken. Mail ons gerust op [email protected]!