N

Perfecte kwaliteit

N

Diverse materialen

N

Snel in huis

N

Ophangsysteem meegeleverd

Palmboombehang

Gratis Keuzestress Service

Heb je keuzestress? Kun je niet kiezen welke afbeelding mooi zal staan in jouw interieur? Wij hebben daarom een gratis keuzestress service. Mail een goede foto van je kamer met de muur waar je een behangcirkel of wandpaneel op zou willen hebben, en geef aan over welke afbeeldingen je twijfelt. We maken een digitale impressie hoe de panelen bij jou thuis zullen staan. Dat kiest een stuk makkelijker!

Mail je foto naar [email protected]

Neem contact met me op!

  Deze Wall Art wil ik graag geprojecteerd zien op mijn muur:

  Surf Sundown volgfoto

  Keuze uit vele ontwerpen

  Bij Funqy Wall Art vind je allerlei verschillende ontwerpen met palmbomen, passend bij verschillende interieurstijlen. In een minimalistisch interieur komt een wandvullend palmboombehang met daarop een pentekening van een tropische omgeving of een zwart-witfoto bijvoorbeeld goed tot zijn recht als subtiele aanvulling. Houd je juist wel van kleur? Kies dan een ontwerp met lekker veel kleur, dit zal prachtig staan in een Bohemien interieur dat zeker in combinatie met het meubilair en kleurige accessoires een kleurrijk statement zal zijn. Ben je meer fan van een interieurstijl waar de kleuren echt helemaal op elkaar afgestemd zijn, zoals in Scandinavische interieurstijl waarbij wit, hout en lichte kleuren de boventoon voeren? Kies dan voor een Palmboombehang of Palmboom Behangcirkel met rustige natuurlijke kleuren, waarbij de kleuren perfect combineren in de rest van je interieur.

  Welke vorm kies jij?

  Niet alleen de verschillende ontwerpen zorgen ervoor dat je met palmboombehang ontzettend veel kanten op kunt. Ook de vorm van het behang speelt een belangrijke rol bij het overbrengen van de look en feel die jij in gedachten hebt. Met behangcirkels kun je bijvoorbeeld een heel ander effect creëren dan met wandvullend behang. Met meerdere wandcirkels creëer je een speelse sfeer, met één grote muurcirkel die maximaal tot 300 cm diameter te verkrijgen is, maak je een echte eyecatcher van je muur. Je kan natuurlijk ook een combinatie maken van een wandvullend behang met palmbomen patroon, met daarop op wandcirkel met een mooi uitzicht met palmbomen in de verte. Zorg in dat geval voor het juiste contrast in de afbeeldingen en dan kun je heerlijk wegdromen in tropische sferen.
  Wil je een palmboomfoto met een andere uitstraling? Kies dan voor een schoolplaat, een schoolplaat geeft weer een leuke en andere uitstraling door de beukenhouten stokken die boven en onder in tunnels zijn bevestigd. Wil je een look met terugkerende foto? Laat de palmboomfoto dan terugkomen op een binnen of buitenkussen.

  De behangcirkels van Funqy Wall Art zijn verkrijgbaar in verschillende standaardformaten, maar op verzoek kunnen we hier altijd van afwijken. Hou je veel van afwisseling of heb je een grof gestucte of stenen brickwall muur? Alle ontwerpen kunnen ook worden geleverd als wandpaneel of wandcirkel op één van onze mooie plaatmaterialen. Door het handige, gratis bijgeleverde ophangsysteem kun je deze eenvoudig aan elke muur bevestigen. Je kunt de wandcirkel eenvoudig verplaatsen en het grote bijkomende voordeel: wanneer je gaat verhuizen, kun je je wanddecoratie gewoon meenemen!

  Vereeuwig je vakantieherinneringen

  Je kunt een palmboombehang kiezen uit onze collectie aan ontwerpen, maar je kunt ook je eigen foto gebruiken. Heb je op vakantie een mooie foto gemaakt van één of meerdere palmbomen of heb je een mooi tropische palmenfoto gevonden in een rechtenvrije beeldbank afbeelding die je graag aan je muur zou willen hebben? Als deze foto groot genoeg is kunnen wij hem voor je afdrukken in een vorm en materiaalsoort naar keuze. Stuur je foto gerust eerst naar ons door, dan kijken wij of deze geschikt is voor wat jij van plan bent. Eventueel kunnen we de foto aanscherpen en naar wens omzetten in zwart-wit of sepia, zodat we samen de wanddecoratie van jouw dromen kunnen maken. Je kunt je afbeelding uploaden in onze handige configurator om zo mooi mogelijk in de gekozen vorm te passen, ook is het mogelijk om een tekst toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan de naam van de plek waar de foto is gemaakt, de namen van je reisgenoten, een mooie quote of een andere inspirerende tekst, uiteraard in jouw favoriete lettertype.

  Zodra je helemaal tevreden bent kun je je ontwerp bestellen en gaan wij met het printen aan de slag. Wij printen je ontwerp met VOC-vrije, duurzame inkt op waterbasis, met gebruik van de nieuwste printtechnieken. Zodra je nieuwe wanddecoratie bij jou bezorgd is hoef je alleen maar een mooie plek uit te zoeken, de cirkel met een dunne laag behanglijm in te smeren en te plakken op de plek naar keuze. Kies je voor ons handige zelfklevende materiaal dan is behanglijm niet eens meer nodig, en plak je de cirkel bubbel- en kreukvrij op je muur! Indien je een wandcirkel op Forex of één van onze andere plaatmateralen zoals Dibond of Carton Board hebt besteld, dan hoef je alleen maar het gratis meegeleverde ophangsysteem van je wandpaneel of -cirkel te monteren met de bijgeleverde instructie. Ben je klaar om het vakantiegevoel in huis te halen? Bestel vandaag nog jouw nieuwe palmboombehang!

  • Fantastische Kwaliteit
  • Uniek & gepersonaliseerd
  • Gratis Verzenden Vanaf €75,-
  • Gratis Ophangsysteem meegeleverd
  • Snel In Huis