Bloembehang met zwarte achtergrond

(2 klantbeoordelingen)

25,00 m2

Total Area (sq m)
Product Price

Bloemen met zwarte achtergrond

Prachtig schilderij met bloemen

Beroemd schilderij van Jan Davidz. de Heem. Dit fantastische werk uit 1650-1683 dat live te bewonderen is in het Rijksmuseum komt in vele interieurs prachtig tot zijn recht. De zwarte achtergrond geeft het werk diepte, en maakt het ook modern. Binnenkort dit bloem behang aan jouw muur? Fantastisch dat het nu ook bij jou thuis aan de muur kan, we maken het bloemen behang helemaal op de gewenste maat.

Waar zou je deze bloemen van Hollandse Meester Jan Davidz. de Heem willen hebben? In de slaapkamer, woonkamer of in de gang? Op het werk of in je buurthuis?
Of heb je een andere plek waar het behang van dit mooie schilderij helemaal tot zijn recht komt? Geef eenvoudig de maat van je muur in, en het behang wordt op maat bij je afgeleverd. Het wordt opgedeeld in banen van 70 cm. Je plakt het eenvoudig op de muur door eerst de muur in te smeren. Lees de instructie nog eens na, voordat je begint.

Artikelnummer: 7435812220231 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Bloembehang met zwarte achtergrond

Funqy Wall Art heeft een prachtige collectie Fotobehang voor een nieuwe en hippe look in je interieur. Je kunt kiezen voor twee soorten materiaal waar je uitgekozen afbeelding op geprint kan worden. Vliesbehang Het behang is van zeer goede kwaliteit, het wordt ook wel non-woven of snelbehang genoemd. Vliesbehang heeft veel voordelen ten opzichte van het traditionele papierbehang. Het grootste voordeel is dat het eenvoudig is aan te brengen op een muur. Je hebt hier niet veel ervaring voor nodig en met onze handleiding met tips kan het bijna niet mis gaan. In plaats van het behang in te smeren met behanglijm wordt de muur ingesmeerd. Je hoeft dus geen behangtafel aan te schaffen en ook blijven de vloeren schoner dan bij papierbehang.

Vliesbehang is erg stevig en heeft een gewicht van 180 gram per m2. Ons vliesbehang is maatvast en krimpt niet, een must voor fotobehang. Het gladstrijken van vliesbehang na het aanbrengen is eenvoudig en het materiaal vlekt niet. Naast het makkelijker aanbrengen van het vliesbehang is ook het verwijderen eenvoudiger en treedt er minder schade op aan de muren.

Ons vliesbehang wordt geleverd in banen van 70 cm. – Matte uitstraling – Matig afwasbaar – Behang droog verwijderen, volledig afstripbaar – Muur insmeren met behanglijm

 

2 beoordelingen voor Bloembehang met zwarte achtergrond

 1. familie Peerenboom uit Breda

  Heel mooi behang!! Erg blij mee.

 2. Henriëtte vd Velden

  Wij zijn heel content met het zwarte bloemen behang. Mooie kwaliteit

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Fantastische Kwaliteit
 • Uniek & gepersonaliseerd
 • Gratis Verzenden Vanaf €75,-
 • Snel In Huis
 • Gratis Ophangsysteem meegeleverd