White Loft fotobehang

25,00 m2

Total Area (sq m)
Product Price

White Loft fotobehang

Leuk idee om een wand te voorzien van deze mooie raampartij. Dat geeft een geweldig effect, het lijkt net of je huis nog extra ramen heeft, leuk toch? Zo geef je direct een hippe sfeer aan je interieur. En we maken het behang helemaal op de gewenste maat, hoe groot of klein je muur ook is.

Geef eenvoudig de maat van je muur in, en het behang wordt op maat bij je afgeleverd. Het wordt opgedeeld in banen van 70 cm, handig genummerd, zo kun je eenvoudig behangen. Kijk nog even naar de behanginstructie.
Liever dit mooie behang met raampartij op naadloos behang? Stuur een mailtje met een prijsaanvraag met jouw gewenste afmeting.

Ben je ook zo gek op Lofts met grote ramen? Je ziet ze vaak in films, maar het kan nu ook in jouw huis!
Dit is nu voor iedereen bereikbaar met dit prachtige Loft behang met grote ramen. Geeft een geweldig effect en direct een hippe sfeer aan je interieur.

 

 

Artikelnummer: 7435821412498 Categorieën: , ,

Beschrijving

Funqy Wall Art heeft een prachtige collectie Fotobehang voor een nieuwe en hippe look in je interieur. Je kunt kiezen voor twee soorten materiaal waar je uitgekozen afbeelding op geprint kan worden. Vliesbehang Het behang is van zeer goede kwaliteit, het wordt ook wel non-woven of snelbehang genoemd. Vliesbehang heeft veel voordelen ten opzichte van het traditionele papierbehang. Het grootste voordeel is dat het eenvoudig is aan te brengen op een muur. Je hebt hier niet veel ervaring voor nodig en met onze handleiding met tips kan het bijna niet mis gaan. In plaats van het behang in te smeren met behanglijm wordt de muur ingesmeerd. Je hoeft dus geen behangtafel aan te schaffen en ook blijven de vloeren schoner dan bij papierbehang.

Vliesbehang is erg stevig en heeft een gewicht van 180 gram per m2. Ons vliesbehang is maatvast en krimpt niet, een must voor fotobehang. Het gladstrijken van vliesbehang na het aanbrengen is eenvoudig en het materiaal vlekt niet. Naast het makkelijker aanbrengen van het vliesbehang is ook het verwijderen eenvoudiger en treedt er minder schade op aan de muren.

Ons vliesbehang wordt geleverd in banen van 70 cm.
– Matte uitstraling
– Matig afwasbaar
– Behang droog verwijderen, volledig afstripbaar
– Muur insmeren met behanglijm

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “White Loft fotobehang” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Fantastische Kwaliteit
  • Uniek & gepersonaliseerd
  • Gratis Verzenden Vanaf €75,-
  • Snel In Huis
  • Gratis Ophangsysteem meegeleverd