N

Perfecte kwaliteit

N

Diverse materialen

N

Snel in huis

N

Ophangsysteem meegeleverd

Behang op maat

Op zoek naar een nieuwe Look & Feel voor je interieur? Je kan met behang het snelste een compleet nieuwe sfeer in je huis creëren. Denk bijvoorbeeld eens aan hoe het hippe Palmboom behang bij jou thuis zou staan? Of hoe je je kamer een compleet andere uitstraling geeft met de beroemde Nachtwacht op de muur? Wat dacht je van een muurtje met het schattige Junglebehang in de kinderkamer?

Of ga je eindelijk voor zo’n stoere Brickwall of Betonlook in de keuken? Behang is de snelste sfeermaker in ieder interieur!

Funqy Wall Art maakt behang op elke gewenste maat, helemaal passend op jouw muur. Geen gedoe met behangrollen, kleurbad-nummers, rollen te kort of te veel, en uitrekenen hoeveel je nodig hebt met dat lastige behangpatroon. En hoe ging dat ook al weer, behangen op patroon? Nee, je kunt in onze handige configurator eenvoudig en makkelijk de maat van je muur invullen, en je ziet snel wat de kosten zijn, en uit hoeveel banen het behang bestaat. Je krijgt het behang in banen van 60,70 of 80 cm aangeleverd, je kan kiezen welke breedte ij het mooiste of hanigste vindt. Het behang is van perfecte kwaliteit, waterafstotend, krasvast en de kleuren zijn met een milieuvriendelijke UV-echte inkt op waterbasis geprint.

Funqy Wall Art heeft een prachtige collectie Fotobehang voor een nieuwe en hippe look in je interieur. Het vliesbehang is van zeer goede kwaliteit, het wordt ook wel non-woven of snelbehang genoemd. Vliesbehang heeft veel voordelen ten opzichte van het traditionele papierbehang. Het grootste voordeel is dat het eenvoudig is aan te brengen op een muur. Je hebt hier niet veel ervaring voor nodig en met onze tips kan het bijna niet misgaan. In plaats van het behang in te smeren met behanglijm wordt de muur ingesmeerd. Je hoeft dus geen behangtafel aan te schaffen en ook blijven de vloeren schoner dan bij papierbehang.

Wil je liever je eigen foto als behang op je muur? Dat kan. Stuur een mailtje met als bijlage de gewenste foto naar
info@funqy.nl

Het is namelijk erg belangrijk om te weten of de foto geschikt is – of geschikt gemaakt kan worden – om en op welke grootte uit te vergroten.

Neem contact met me op!

     

    Het contactformulier geeft momenteel een foutmelding na verzenden. Je bericht wordt echter wel verstuurd en door mij ontvangen.