Naar de inhoud
  • Tevredenheidsgarantie
  • Veilig betalen
  • Gratis bezorgd > € 75
  • Uniek ontwerp
  • Snel In Huis
  • Gratis digitale impressie

Retourneren

Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en zo goed mogelijk in de originele staat en verpakking aan Funqy Wall Art geretourneerd worden.

Groot formaat retourneren

Als je een groot formaat retour wilt sturen kan dit lastig zijn als particulier via de normale vervoerders zoals PostNL of DHL. Je zal dan je eigen vervoersbedrijf moeten  kiezen.

Om gebruik te maken van het retourrecht kunt je contact opnemen via [email protected] Vervolgens ontvang je het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour mits het product reeds onbeschadigd en in goede orde retour ontvangen is.

Wanneer je een artikel wilt retourneren is dit dus geen enkel probleem. Je kunt hiervoor een email sturen aan [email protected] met een retourverzoek. Vermeld in je email je naam en jouw ordernummer.

Heb je een beschadigd product ontvangen?

Meld de beschadiging via [email protected] en stuur enkele foto’s mee van de beschadiging. Nadat de foto’s zijn ontvangen en is vastgesteld dat de beschadigingen buiten de schuld van de klant om zijn gebeurd wordt de order opnieuw in productie gezet en ontvang je deze binnen 5 werkdagen.

Uitzondering Retourrecht – Maatwerk

“Behang op maat” of ander maatwerk kan helaas niet worden geretourneerd omdat dit speciaal voor jou op maat is gemaakt en we dit niet meer kunnen verkopen.

Klachten?

Heb je een klacht over een van de producten, neem dan contact op dan komen we samen tot een goede oplossing.

Home Shop Inspiratie Service
De waardering van www.funqy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.