N

Perfecte kwaliteit

N

Diverse materialen

N

Snel in huis

N

Ophangsysteem meegeleverd

Binnenkort: Wandkleden en Kussens

Kussens zijn de ultieme sfeermakers voor je interieur, met een paar nieuwe kussens creëer je snel en gemakkelijk een nieuwe sfeer in je woonkamer, slaapkamer of buiten op je loungebank. Kies een mooie afbeelding of print uit met een kleuraccent die je mooi vindt, combineer deze dan met enkele woonaccessoires met dezelfde kleurtint, zo heb je een instant nieuwe sfeer in je interieur. Je kan ook dezelfde afbeelding kiezen als een behangcirkel of wandpaneel, zo komt niet alleen de kleur maar ook de print terug, en dat geeft eenheid. Bijkomend voordeel is dat je dan je je favoriete afbeelding op verschillende producten terugziet in je interieur ;-).

Het afwisselen van sierkussens is een slimme manier om je interieur aan te passen naar een ander seizoen. Voor de winter wil je misschien een knusse warme terracotta-look, en voor de zomer, zonnige geel en groentinten. Of heb je zelf een andere sfeer in je hoofd? Ga je dit jaar voor een hippe Ibiza-look?

Je kan kiezen voor kussens voor binnen of voor buiten. De buitenkussens zijn gemaakt van slijtvaste en waterafstotende stof, die lang mee gaan. De stof is een mooie dicht geweven linnenlook. Het heeft een linnen uitstraling, maar de voordelen van polyester; de stabiele stof gaat lang mee, de printkwaliteit is prachtig en de kleuren komen heel mooi uit op dit materiaal.

De kussens zijn verkrijgbaar als losse kussenhoes of als compleet kussen met vulling.

Je kan kiezen voor een kussen die je binnen gebruikt, of een buitenkussen. Het buitenkussen kan tegen een regenbuitje, want de stof is waterafstotend, en vocht dringt niet meteen door in het kussen. Wel raden we aan om ze niet langdurig in de regen te laten liggen.

Enig resultaat

Neem contact met me op!