N

Perfecte kwaliteit

N

Diverse materialen

N

Snel in huis

N

Ophangsysteem meegeleverd

Natuurbehang

Gratis Keuzestress Service

Heb je keuzestress? Kun je niet kiezen welke afbeelding mooi zal staan in jouw interieur? Wij hebben daarom een gratis keuzestress service. Mail een goede foto van je kamer met de muur waar je een behangcirkel of wandpaneel op zou willen hebben, en geef aan over welke afbeeldingen je twijfelt. We maken een digitale impressie hoe de panelen bij jou thuis zullen staan. Dat kiest een stuk makkelijker!

Mail je foto naar [email protected]

Neem contact met me op!

  Deze Wall Art wil ik graag geprojecteerd zien op mijn muur:

  Surf Sundown volgfoto

  Van bos tot berg en van tropisch woud tot woestijn

  Wat stel jij je voor als je aan de natuur denkt? Een tropisch woud met exotische vogels of de warme kleuren van een berg bij zonsondergang? Of denk je juist aan je eigen omgeving, aan de prachtige natuur die dicht bij huis te vinden is? Met natuurbehang haal jij dit beeld in huis zodat je er elke dag opnieuw van kan genieten. Bij Funqy Wall Art vind je allerlei verschillende ontwerpen waarin de natuur centraal staat. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een wandvullend behang met klimopbladeren aan je kamer toe te voegen, maar je kunt ook kiezen voor een behangcirkel met daarop een schilderij van een bijzonder landschap.

  Je eigen natuurfoto als behang

  Is de natuur in je eigen omgeving of die van je laatste vakantie toch jouw favoriet? Als je een goede, scherpe foto maakt kun je deze uploaden in onze configurator en jouw eigen, unieke natuurbehang ontwerpen. De enige voorwaarde is dat je foto een hoge resolutie heeft, het liefst minimaal 3000×3000 pixels. Bij twijfel of een foto scherp genoeg is kun je deze altijd even naar ons toe sturen, dan checken wij het voor je! In de configurator kun je niet alleen kiezen of je de foto als behangcirkel, wandpaneel of wandvullend behang wil laten printen, ook heb je hier de mogelijkheid om nog een tekst toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke quote, je bedrijfsnaam, een slogan of misschien zelfs een mooi gedicht, in een formaat en lettertype naar keuze.

  Vaak van interieur veranderen?

  Hoewel natuurbehang vrij tijdloos is, zeker als je kiest voor een patroon dat niet te druk is, kan het natuurlijk zijn dat je graag met alle trends meegaat en vaak je interieur wil veranderen. In dat geval zijn wandpanelen een goede keus voor jou, aangezien je hiermee veel makkelijker kunt afwisselen dan met behang. Alle ontwerpen die je bij Funqy Wall Art vindt, zijn ook beschikbaar als ronde of rechthoekige panelen van Forex, die je met het gratis bijgeleverde montagesysteem eenvoudig aan je muur kunt bevestigen. Je kunt ook kiezen voor een natuurfoto op een zelfklevende behangcirkel, deze kun je eenvoudig plakken zonder behanglijm, en het eerste half jaar gewoon weer weghalen en elders opplakken.

  Natuurbehang als cirkel

  Natuurbehang is uitstekend te combineren met een andere interieurtrend: Behangcirkels. Elk ontwerp van Funqy Wall Art kan ook worden afgedrukt als cirkel in vijf verschillende standaardformaten of in een ander formaat naar wens. Met cirkelbehang kun je bijvoorbeeld de illusie van een raam met een prachtig uitzicht creëren, maar het is ook een interessante keuze wanneer je een wandvullend behang net iets te veel vindt voor in jouw interieur, en liever je muur een kleurtje geeft met verf, maar wèl graag een opvallende en sfeervolle muurdecoratie wil aanbrengen.

  Dit is hoe het werkt

  We werken graag milieuvriendelijk en efficiënt. Alle behangontwerpen drukken we in opdracht af met duurzame inkt op waterbasis, waardoor er bij ons geen sprake is van kant-en-klare voorraden. Zodra jij je bestelling plaatst, gaan wij aan de slag en zorgen we dat jij je ontwerp binnen 4-5 werkdagen in huis hebt. Door deze werkwijze is retourneren niet mogelijk, tenzij er sprake is van een productiefout. Is dit voor jou lastig, bijvoorbeeld omdat je niet zeker weet of een ontwerp wel staat binnen jouw interieur? Dan kun je gebruik maken van onze keuzestress service. Stuur ons een foto van je kamer en laat ons weten aan welk ontwerp en formaat behang je denkt, dan maken wij een preview voor je, zodat je precies kunt zien hoe het natuurbehang van jouw keuze uiteindelijk in je kamer zal staan.

  • Fantastische Kwaliteit
  • Uniek & gepersonaliseerd
  • Gratis Verzenden Vanaf €75,-
  • Gratis Ophangsysteem meegeleverd
  • Snel In Huis