Naar de inhoud
  • Tevredenheidsgarantie
  • Veilig betalen
  • Gratis bezorgd > € 75
  • Uniek ontwerp
  • Snel In Huis
  • Gratis digitale impressie

Welkom bij Funqy.nl, waar creativiteit en eigenzinnigheid samenkomen

Hallo daar!  Wat leuk dat je ons gevonden hebt!

Anouk: Beeldmaker, Designer/Art Director en Stylist bij Funqy Wall Art.
“Als ontwerper vind ik het geweldig om beelden samen te voegen tot een unieke afbeelding waar je blij van wordt. Als interieur-addict geef ik graag advies welke kleur, grootte of soms zelfs welke afbeelding mooi zal staan in jouw interieur. Mail gerust een foto van je interieur voor advies. (of voor een gratis digitale impressie). Samen met mijn team van professionals bied ik de mogelijkheid om al je interieurwensen voor wanddecoratie te realiseren.”

Funqy Wall Art is ontstaan door Anouk’s passie voor interieur, design en een drang naar meer creativiteit in de wereld van wanddecoratie, behang en interieur-accessoires. Toen ze merkte dat de huidige opties niet voldeden aan de honger naar unieke en funky ontwerpen, kon ze niet anders dan zelf aan de slag gaan om meer leven in de brouwerij te brengen op het gebied van interieur- en wanddecoratie. Inmiddels is Funqy.nl een feit, en uitgebreid met meer creatieven en (web)designers. Ook zijn er samenwerkingen met fotografen en kunstenaars opgezet om een breed en uniek aanbod te kunnen bieden.

Het verlangen groeide om meer dan alleen wanden een unieke een eigen look&feel te geven. We willen jouw hele huis voorzien van die unieke, Funqy twist. En zo begonnen we met het ontwerpen van andere interieurproducten, zoals kussens, zitzakken, deurmatten en tapijten. En…. er zit nog veel meer in de creatieve pipe-line!

Bij Funqy draait alles om het brengen van sfeer en originaliteit in jouw huis. Of je nu op zoek bent naar een gedurfde print voor aan de muur, een kleurrijk kussen voor op de (tuin)bank, een grappige deurmat voor bij de voordeur of een mooie passend tapijt voor in je slaapkamer, wij hebben het allemaal. Onze ontwerpen zijn speels, eigenwijs en altijd verrassend. Heb je zelf een idee dat je uitgevoerd wil hebben? Laat het gerust even horen via [email protected], we denken met je mee voor het mooiste design.

Met ons Nederlandse erfgoed en onze focus op duurzaamheid produceren we al onze producten in Nederland, met oog voor kwaliteit en detail. Dus, of je nu een opvallend statement wilt maken in je interieur, of gewoon op zoek bent naar een Funqy Flair in je interieur, ons team staat voor je klaar. Laten we samen jouw interieur-dromen waarmaken!

Home Shop Inspiratie Service
De waardering van www.funqy.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 1 reviews.