Retourneren

De werken van Funqy Wall Art kunnen niet worden geretourneerd en teruggenomen. Het behang wordt speciaal voor je vervaardigd, op de door jouw gewenste afmeting.
Ook de canvasdoeken, hout, aluminium, plexiglas e.d. wordt speciaal voor jou gemaakt. Indien je een gepersonaliseerd werk hebt aangeschaft, wordt het werk van je keuze gepersonaliseerd met je eigen foto's en afgedukt op de maat van jouw keuze.

Indien het werk niet beschadigd is, en van de kwaliteit zoals wij waarborgen, kan het om bovenstaande redenen niet worden teruggenomen.

De behangpanelen worden speciaal voor jou afgedrukt en ingekocht op de door jou uitgekozen grootte. Het paneel kan daarom niet terug worden teruggenomen, tenzij er een productiefout in zit uiteraard. Het materiaal is perfecte kwaliteit vliesbehang: Stevig, maat- en kleurvast, en krimpvrij. 

Indien het werk beschadigd bij u aankomt, of er is iets anders aan de hand wat niet de bedoeling kan zijn, laat het ons zo snel mogelijk weten. Maak even een foto van het probleem en mail het naar info@funqy.nl. Dan kijken we hoe we dit snel kunnen oplossen.