Retourneren

De toekomst van onze planeet en het milieu staan hoog in het vaandel, daarom wordt er gewerkt met inkten op waterbasis en we gebruiken de nieuwste materialen en printtechnieken waarbij zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met het milieu. Wij printen On Demand, dit betekent dat wij je bestelling printen nadat je deze hebt geplaatst. Op deze manier hebben we geen voorraad en geen magazijn, en wordt er geen materiaal verspild door retourstromen en ongebruikte voorraden.

Het houdt ook in dat de werken van Funqy Wall Art niet kunnen worden geretourneerd of teruggenomen. Het behang of wandpaneel van je keuze wordt speciaal voor je vervaardigd, op de door jou gewenste afmeting en op het materiaal en de grootte die jij hebt gekozen.

Indien het werk niet beschadigd is, en van de kwaliteit is zoals wij waarborgen, kan het om bovenstaande redenen niet worden teruggenomen. (tenzij het om een productiefout of bezorgschade gaat).
Indien het werk beschadigd bij je aankomt, of er is iets anders aan de hand wat niet de bedoeling kan zijn, laat het ons zo snel mogelijk weten. Maak wat foto’s van het probleem en mail deze naar [email protected]. Dan doen we onze uiterste best op dit voor je op te lossen.

Gratis Keuzestress Service

Heb je keuzestress? Kun je niet kiezen welke afbeelding mooi zal staan in jouw interieur? Wij hebben daarom een gratis keuzestress service. Mail een goede foto van je kamer met de muur waar je een behangcirkel of wandpaneel op zou willen hebben, en geef aan over welke afbeeldingen je twijfelt. We maken een digitale impressie hoe de panelen bij jou thuis zullen staan. Dat kiest een stuk makkelijker!

Mail je foto naar [email protected]

Neem contact met me op!

  Deze Wall Art wil ik graag geprojecteerd zien op mijn muur:

  Surf Sundown volgfoto
  • Fantastische Kwaliteit
  • Uniek & gepersonaliseerd
  • Gratis Verzenden Vanaf €75,-
  • Gratis Ophangsysteem meegeleverd
  • Snel In Huis