N

Perfecte kwaliteit

N

Diverse materialen

N

Snel in huis

N

Ophangsysteem meegeleverd

Schoolplaten

Ben je op zoek naar een hippe decoratie voor je muur met een coole Vintage look? Kies dan voor een mooie Schoolplaat! Deze prachtige Textielposter werd vroeger alleen gebruikt op scholen en universiteiten, ook zag je ze weleens hangen bij bedrijven en op kantoren.
Anno nu is een schoolplaat een mooie wanddecoratie voor iedereen.

Je kunt kiezen uit allerlei leuke afbeeldingen, foto’s en illustraties, op diverse formaten. De schoolplaat is tegenwoordig geen leermiddel meer met voorbeelden voor land- en wereldkaarten, biologie- en andere schoolgerelateerde afbeeldingen, daar heeft de Schoolplaat zijn naam natuurlijk aan te danken. Nu kun je kiezen uit een diversiteit van verschillende afbeeldingen en je kunt zelfs je eigen foto laten afdrukken op een schoolplaat. De vintage look van de schoolplaten staan leuk in ieder interieur, ze hebben een fijne nonchalante uitstraling die helemaal past bij de interieurtrends van nu.

Dit prachtige kreukvrije doek wordt geprint met een hoogwaardige printer en daarom komen de kleuren prachtig uit op het soepele materiaal. Kies een mooie afbeelding uit onze webshop, of lever zelf een geschikte foto aan.

Je kunt kiezen uit diverse afmetingen, welke afbeelding spreekt jou het meeste aan?

De stokken van beukenhout zijn inbegrepen, deze worden zowel onder als boven in een gestikte tunnel bevestigd. De zijkanten zijn lasergesneden voor een strakke afwerking en dan rafelen ze niet. Het touwtje voor het ophangen heeft een lederlook en wordt los bijgeleverd, je kunt de schoolplaat eenvoudig aan een spijker, schroef of ander bevestingshaakje hangen. (niet meegeleverd)

Neem contact met me op!