N

Perfecte kwaliteit

N

Diverse materialen

N

Snel in huis

N

Ophangsysteem meegeleverd

Vogelbehang

Om de botanische trend kun je niet meer heen. Bloemen, planten, palmbomen, je kunt hier alle kanten mee op. Een uitbreiding van deze sfeer kun je bereiken met behang met de afbeelding van de schoonheid van vogels. De prachtige kleuren en veren van de meest uiteenlopende vogels zijn al eeuwenlang een populair onderwerp voor de schilderkunst, maar ook voor fotografen en illustratoren zijn vogels van diverse pluimage een favoriet onderwerp. Met een mooi vogelbehang breng jij de natuur op een unieke manier in huis, een trend waarbij je qua kleuren alle kanten op kunt gaan. Ga jij voor een vogelbehang met het bonte kleurenpalet van toekans, papegaaien of kolibri’s? Of word je juist blij van de subtiele sferen van vliegende ganzen of een grutto in het water? Ontwerpen met vogels zijn door de enorme variatie aan soorten aan vrijwel ieder interieur toe te voegen, dus ook dat van jou!

Gratis Keuzestress Service

Heb je keuzestress? Kun je niet kiezen welke afbeelding mooi zal staan in jouw interieur? Wij hebben daarom een gratis keuzestress service. Mail een goede foto van je kamer met de muur waar je een behangcirkel of wandpaneel op zou willen hebben, en geef aan over welke afbeeldingen je twijfelt. We maken een digitale impressie hoe de panelen bij jou thuis zullen staan. Dat kiest een stuk makkelijker!

Mail je foto naar [email protected]

Neem contact met me op!

  Deze Wall Art wil ik graag geprojecteerd zien op mijn muur:

  Surf Sundown volgfoto

  Voor welke stijl ga jij?

  Naast de verschillende vogelsoorten die je in de vorm van vogelbehang aan je interieur kunt toevoegen zijn er nog vele andere manieren om je eigen unieke draai aan deze trend te geven. Ook de stijl van de afbeelding op het behang biedt jou veel creatieve ruimte. Zo kun je de botanische trend volledig omarmen en kiezen voor een kleurrijk junglebehang waarin vogels zijn verwerkt, maar er zijn ook interessante mogelijkheden voor minimalistische, klassieke interieurs. Bij Funqy Wall Art vind je bijvoorbeeld ook vogelbehang van prachtige foto’s waarbij vogels met één sprekende kleur centraal staan, zoals kraanvogels of flamingo’s. Een andere interessante optie is om voor een behang met tekeningen of schilderijen van vogels te kiezen. Zo combineer je zowel de schilderachtige én botanische interieurtrends van dit moment.

  Vogelbehang in cirkelvorm

  Met wandvullend behang trek je alle aandacht naar één van je muren, wat een ontzettend sterke keuze kan zijn. Je kunt echter ook overwegen om met behangcirkels aan de slag te gaan. Eén grote cirkel van vogelbehang kan dienen als het statement piece van je ruimte, meerdere kleinere cirkels kunnen een speels effect creëren. Behalve in behangvorm zijn de ronde ontwerpen van Funqy Wall Art ook verkrijgbaar als wandcirkels van een plaatmateriaal, zoals Forex, Dibond of Carbon bord. Deze wandcirkels zijn eenvoudig te bevestigen met het bijgeleverde ophangsysteem en net zo makkelijk weer te verplaatsen of verwijderen. Wanneer je graag vaak van interieur verandert of een muur hebt die zich niet goed leent voor behang is deze optie voor jou zeker het overwegen waard.

  Ontwerp op maat

  Je kunt bij Funqy Wall Art kiezen uit vele verschillende ontwerpen met vogels, maar wist je dat je ook je eigen vogelbehang kunt ontwerpen? Je hoeft hiervoor echt geen professionele natuurfotograaf te zijn, zolang jouw vogelfoto maar groot genoeg is (het liefst minimaal 3000×3000 pixels) kun je deze laten afdrukken als wandvullend behang of behangcirkel. In onze handige configurator kun je eenvoudig je foto uploaden, bijsnijden en eventueel voorzien van een mooie tekst of quote, waarna wij ervoor zorgen dat jouw ontwerp binnen 4-5 werkdagen klaar is om je muur op te fleuren.

  We snappen dat een nieuw behang een hele commitment kan zijn en dat het van tevoren soms lastig is om in te schatten hoe iets bij jou thuis zal staan. Daarom bieden wij twee gratis services aan waarmee we jou helpen bij je keuze. Wanneer je twijfelt of je foto groot genoeg is, kun je deze naar ons doorsturen en door ons laten checken en eventueel verscherpen. Twijfel je juist of een bepaald ontwerp wel in jouw ruimte zal staan? Maak dan gebruik van de keuzestress service en stuur ons een foto van je kamer en geef aan welk ontwerp je overweegt. Wij maken dan een sfeerimpressie voor je, waardoor je precies kunt zien hoe het gekozen ontwerp zal staan. Stuur gerust een mailtje naar [email protected]!

  • Fantastische Kwaliteit
  • Uniek & gepersonaliseerd
  • Gratis Verzenden Vanaf €75,-
  • Gratis Ophangsysteem meegeleverd
  • Snel In Huis