Tegelbehang Groene tegels visgraatpatroon

25,00 m2

Total Area (sq m)
Product Price

Behang Groene tegels Visgraatpatroon

Tegelbehang groene tegels visgraat

Prachtig behang met fotoprint van tegels. Dit prachtige fotobehang is nèt echt, en ideaal om een wandje een unieke en gezellige sfeer te geven met de hippe groene tegels. Maar dan zònder het vele werk van tegels zagen, plakken en voegen. Je kunt dit mooie tegelbehang eenvoudig op je muur plakken. Het behang wordt precies op maat voor je gemaakt, en opgedeeld in banen van 70 cm breed. Dat behang lekker snel en supermakkelijk. De banen zijn genummerd, er kan eigenlijk niets misgaan!

Het vliesbehang (standaard bij je bestelling) wordt opgedeeld in banen van 70 cm en speciaal en het behang is duurzaam voor je geproduceerd, zodat we geen verspilling creëren. Het wordt binnen 5 dagen bij je thuisbezorgd.

Wil je een kleine afmeting? Kies dan voor dezelfde print op Naadloos Behang.

Vind je het lastig, weet je niet of het behang mooi staat bij jou thuis? We hebben een gratis keuzestress-service. Mail een foto van je kamer met de wand waar je het behang zou willen, we maken gratis een digitale impressie, zo zie je precies hoe het behang er uit komt te zien bij jou thuis!

Beschrijving

Tegelbehang Groene tegels Visgraat patroon

Funqy Wall Art heeft een prachtige collectie behang met luxe tegelprint voor een nieuwe en hippe look in je interieur.

Vliesbehang Het behang is van zeer goede kwaliteit met prachtige kleurwerking. Het wordt ook wel non-woven of snelbehang genoemd. Vliesbehang heeft veel voordelen ten opzichte van het traditionele papierbehang. Het grootste voordeel is dat het eenvoudig is aan te brengen op een muur. Je hebt hier niet veel ervaring voor nodig en met onze handleiding met tips kan het bijna niet mis gaan. In plaats van het behang in te smeren met behanglijm wordt de muur ingesmeerd. Je hoeft dus geen behangtafel aan te schaffen en ook blijven de vloeren schoner dan bij papierbehang.

Vliesbehang is erg stevig en heeft een gewicht van 180 gram per m2. Ons vliesbehang is maatvast en krimpt niet, een must voor fotobehang. Het gladstrijken van vliesbehang na het aanbrengen is eenvoudig en het materiaal vlekt niet. Naast het makkelijker aanbrengen van het vliesbehang is ook het verwijderen eenvoudiger en treedt er minder schade op aan de muren.

Ons vliesbehang wordt geleverd in banen van 70 cm. – Matte uitstraling – Matig afwasbaar – Behang droog verwijderen, volledig afstripbaar – Muur insmeren met behanglijm

Let op: Bestel altijd 5 cm extra, muren zijn nooit helemaal recht, zo weet je zeker dat je behang past! Het randje snijd je af langs een lineaal als de lijm is opgedroogd.

Wil je dit mooie tegelbehang liever op naadloos behang uit één stuk? Het grote voordeel van Naadloos behang tov banen-behang is dat het goed afwasbaar en waterafstotend is door het PVC laagje. Al onze prints zijn ook verkrijgbaar op Naadloos behang, kijk onder het kopje Naadloos behang. Vragen of opmerkingen? [email protected]

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tegelbehang Groene tegels visgraatpatroon” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Fantastische Kwaliteit
  • Uniek & gepersonaliseerd
  • Gratis Verzenden Vanaf €75,-
  • Snel In Huis
  • Gratis Ophangsysteem meegeleverd