Behang Italiaans landschap

25,00 m2

Total Area (sq m)
Product Price

Italiaans landschap

Prachtige Bomen behang van Hendrik Voogd. Heb je hem misschien al eens gezien in het Rijksmuseum? Het is een echte Hollandse Oude Meester. Hoe leuk dat je deze nu als behang ook in je woon- slaap- of werkkamer kan plaatsen met dit prachtige schilderij uit het jaar 1807?

Het krimp- en scheurvrije vliesbehang is makkelijk te plakken, je smeert de muur in met lijm, dat werkt lekker makkelijk. Het behang wordt in genummerde banen geleverd. Dat plakt heel eenvoudig. Lees de instructie nog eens door.

Wil je liever naadloos behang? Stuur een mailtje naar [email protected] en vraag naar de mogelijkheden.

Artikelnummer: 7435808779736 Categorieën: , , , ,

Beschrijving

Funqy Wall Art heeft een prachtige collectie Fotobehang voor een nieuwe en hippe look in je interieur. Je kunt kiezen voor twee soorten materiaal waar je uitgekozen afbeelding op geprint kan worden.

Vliesbehang
Het behang is van zeer goede kwaliteit, het wordt ook wel non-woven of snelbehang genoemd. Vliesbehang heeft veel voordelen ten opzichte van het traditionele papierbehang. Het grootste voordeel is dat het eenvoudig is aan te brengen op een muur. Je hebt hier niet veel ervaring voor nodig en met onze handleiding met tips kan het bijna niet mis gaan. In plaats van het behang in te smeren met behanglijm wordt de muur ingesmeerd. Je hoeft dus geen behangtafel aan te schaffen en ook blijven de vloeren schoner dan bij papierbehang.

Vliesbehang is erg stevig en heeft een gewicht van 180 gram per m2. Ons vliesbehang is maatvast en krimpt niet, een must voor fotobehang. Het gladstrijken van vliesbehang na het aanbrengen is eenvoudig en het materiaal vlekt niet. Naast het makkelijker aanbrengen van het vliesbehang is ook het verwijderen eenvoudiger en treedt er minder schade op aan de muren.

Ons vliesbehang wordt geleverd in banen van 70 cm.
– Matte uitstraling
– Licht afwasbaar
– Behang droog verwijderen, volledig afstripbaar
– Muur insmeren met behanglijm

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Behang Italiaans landschap” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Fantastische Kwaliteit
  • Uniek & gepersonaliseerd
  • Gratis Verzenden Vanaf €75,-
  • Snel In Huis
  • Gratis Ophangsysteem meegeleverd